Mina uppdrag

Jag har haft uppdrag av olika slag hos företag och organisationer som Göteborgs kommun, AB Upplev Italien, Malmö kommun, Gothia Cup, Höganäs kommun, Sveriges Kommuner och Regioner, Mölnlycke Health Care, Vårdförbundet, Newsroom, Colligio AB, Essunga kommun och Västra Götalandsregionen.

Längre ner på den här sidan kan du läsa om några av de uppdrag som jag har haft.

Media

Göteborgs Stad

Ett av mina uppdrag på Stadsrevisionen, Göteborgs Stad, var kontakterna med media. Jag tog fram en plan för utvecklingen av arbetet som resulterade i ett framgångsrikt arbetssätt med öppenhet i fokus. Så här sa en journalist på Göteborgs-Posten: ”Alla kommunens förvaltningar och bolag borde arbeta med media på samma sätt som Stadsrevisionen” 😊

Ring, messa eller mejla – om ni behöver hjälp.

Admin, komm. & media

Västra Götalandsregionen

Just nu håller jag på med ett jobb för Västra Götalandsregionen. Det handlar om att synliggöra revisionens arbete. Jag arbetar med mallar, mottagaranpassat skrivande, tillgänglighet, medierelationer, administrativa rutiner, kvalitetssäkring och presentationsteknik.

Resor till Italien

AB Upplev Italien

Upplev Italien är ett unikt reseföretag med enormt stort kundfokus. Företagets personal är med i alla delar av resan och ser till att allt fungerar som det ska. Jag har varit med som extra resurs på resor till Florens, Rom och Verona. Klart för nästa år är skidloppet Marcialonga och ännu en resa till Rom.

Skrift om kommunikation

Hösten 2020 fick jag ett uppdrag av Sveriges Kommuner och Regioner som gick ut på att jag skulle ta fram en skrift om kommunikation kopplat till området kommunal revision. Ett väldigt spännande och viktigt uppdrag.

Om du är förtroendevald revisor och vill ha hjälp med er kommunikation, alltså att synliggöra ert uppdrag och era granskningar, hör av dig på 0708-12 50 51eller nina@wikom.se.

Ett extra par händer

Bostadsbolaget

Bostadsbolaget är ett kommunalt fastighetsbolag i Göteborg som har cirka 24 000 hyresrätter. Mitt ansvar var att på olika sätt stötta marknads- och kommunikationsavdelningen. Jag jobbade med webb och intranät, hyresgästinformation, event både för hyresgäster och personal, information i samband med nyproduktion samt tog fram en policy för sponsring.

Behöver ni ett par extra händer? Ring mig på 0708-12 50 51 eller skicka ett mejl till nina@wikom.se.

Effektiva texter

Kurser & föreläsningar

Att skriva mottagaranpassat är ett av mina epertområden. Man kan även kalla det för klarspråk eller UX-writing. Det är ungefär samma sak och innebär, enkelt uttryckt, att man skriver så att de tänkta läsarna förstår och tar till sig det som står. Jag har hållit kurser och föreläsningar om detta sedan 2012, bland annat för revisorer på EY, tjänstepersoner i en rad olika kommuner och upphandlingskonsulter på Colligio AB.

Sälj & media

Gothia Cup

Gothia Cup är världens största fotbollsturnering för ungdomar. Varje år deltar runt 1700 lag från cirka 80 nationer. Jag ansvarade för marknadsföringen i USA, Italien och Frankrike. Utöver marknadsföring, som också inkluderade webben, ansvarade jag för arbetet med media.

Behöver ni hjälp med marknadsföring, webb eller media, slå mig gärna en signal på 0708-12 50 51 eller skicka ett mejl.

Projektledare

Att leda projekt är något som jag ofta har gjort och gärna gör 😊 Jag har exempelvis varit projektledare i olika kommunikationsprojekt, under stora idrottsarrangemang, i klarspråksprojekt, i både små och stora hyresgästevent, i webbprojekt och i olika administrativa projekt.

Kommunikation

& kommunal revision

Västerviks kommun ligger i Kalmar län, och i kommunen bor cirka 37 000 invånare. Jag har hjälpt kommunrevisionen med att utveckla sin kommunikation med omvärlden, bland annat genom att fram en kommunikationsplan, ny struktur för webben och nya texter till webben.

Ring mig på 0708-12 50 51 eller skicka ett mejl, om ni också vill ha hjälp med er kommunikation.