Välj en sida

Om Nina Wiklander

Jag har jobbat i rätt många år nu 😊 I flera olika branscher. Både i privat och offentlig verksamhet. Som anställd och som konsult. Och mina uppdrag har främst varit kopplade till områden som kommunikation, event och organisation. Sedan 2021 jobbar jag även med företagsresor, främst till Italien.

Vill du att vi hörs?

Ring, messa eller mejla. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.

Utveckling är bra!

Jag gillar att förändra och utveckla verksamheter. Att effektivisera. Framför allt när det gäller grundläggande processer, nödvändiga rutiner, mötesteknik med mera. Jag tycker att det är synd när verksamheter drivs ineffektivt. Det är varken bra för medarbetarna eller lönsamheten 😉

Två extra händer

Hinner ni med allt? Eller behöver ni hjälp? Kanske för ett tillfälligt projekt eller för någon enstaka aktivitet? Eller kanske mer regelbundet, säg några timmar i månaden? Då är jag den perfekta lösningen.

Det här gör jag

Jag tar fram kommunikationsplaner, uppdaterar hemsidor, håller i interna projekt, tar fram bra mallar, skriver pressmeddelanden, effektiviserar administrativa processer, arrangerar konferenser och resor, tar hand om sociala medier och mycket mer.

Skriv effektiva texter

Det tjänar ni på!

Välskrivna, genomtänkta texter signalerar trovärdighet och stärker er verksamhets varumärke. Men kanske saknar ni tid och resurser för att producera texter av riktigt hög kvalitet. Låt mig skriva texterna åt er, så kan ni istället lägga tiden på det ni gör bäst.

Det här gör jag

Jag skriver pressmeddelanden, webbtexter, nyhetsbrev, texter till årsredovisningar, manualer, avtalstexter med mera. Behöver ni hjälp, ring mig på 0708-12 50 51 eller skicka ett mejl.