Om och kontakt

Jag har jobbat i rätt många år nu. I flera olika branscher. Både i privat och offentlig verksamhet. Som anställd och som konsult. Jag är specialist på kommunikation men kan mycket annat med – kopplat till organisation, administration och event. Sedan 2021 jobbar jag även med företagsresor, främst till Italien.

Vill du att vi hörs?

Ring, messa eller mejla. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.

Mina uppdrag

Jag har haft uppdrag av olika slag hos företag och organisationer som exempelvis Göteborgs kommun, AB Upplev Italien, Malmö kommun, Gothia Cup, EY, Höganäs kommun, Sveriges Kommuner och Regioner, Mölnlycke Health Care, Vårdförbundet, Newsroom, Kungsbacka kommun, Essunga kommun och Västra Götalandsregionen.

Så referenser finns, med andra ord 😉 Ring mig på 0708-12 50 51 eller mejla till nina@wikom.se.

Italiensk fotboll

Jag har även bevakat italiensk fotboll. Serie A. För svensk media. Jag såg väldigt många matcher, träffade massor av spelare och var på väldigt många olika arenor. Mest magiskt var ett derby på San Siro.

Jag intervjuade, fotade och såg till att vi kom in på pressläktarna. Främsta meriten är en helsidesbild i DN 😊

Men det var inte bara fotboll. Vi intervjuade även före detta tennisproffs. Att stå i ett omklädningsrum med John McEnroe och prata Stockholm Open och ”Answer my question, jerk” var kul.

Kontakt

Ring, messa eller mejla

Om du vill boka in ett jobb, har frågor eller vill veta mer om vad jag kan hjälpa till med – hör gärna av dig. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.

Postadress:

Wikom AB
Landerigatan 8 B
416 70 Göteborg
Org.nr: 559101-2512