Om Nina Wiklander

Jag har jobbat i rätt många år nu 😊 I flera olika branscher. Både i privat och offentlig verksamhet. Som anställd och som konsult. Jag är specialist på kommunikation men kan mycket annat med – kopplat till exempelvis organisation, administration och event. Sedan 2021 jobbar jag även med företagsresor, främst till Italien.

Vill du att vi hörs?

Ring, messa eller mejla. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.

Utveckling är bra!

Jag gillar att förändra och utveckla verksamheter. Att effektivisera. Framför allt när det gäller grundläggande processer, nödvändiga rutiner, mötesteknik med mera. Jag tycker att det är synd när verksamheter drivs ineffektivt. Det är varken bra för medarbetarna eller lönsamheten. Eller skattebetalarna, för offentligt styrd verksamhet.

Ett extra par händer

Behöver ni hjälp? Kanske för ett tillfälligt projekt eller någon enstaka aktivitet? Eller kanske mer regelbundet, säg några timmar i månaden? Då är jag den perfekta lösningen. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.

Det här gör jag:

Jag tar fram kommunikationsplaner, uppdaterar hemsidor, håller i interna projekt, tar fram bra mallar, skriver pressmeddelanden, effektiviserar administrativa processer, arrangerar konferenser och resor, tar hand om sociala medier och mycket mer.

Det ska vara enkelt

Det är dumt att krångla till saker i onödan. Jag utgår därför alltid från att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund, men självklart med målet att resultatet ska bli det absolut bästa.

Vill ni ha min hjälp? ☀️