Uppdrag

Våra kunder finns både i offentlig och privat verksamhet. Exempel på uppdragsgivare är Upplev Italien, Malmö stad, Höganäs kommun, Sveriges Kommuner och Regioner, Västerviks kommun, Mölnlycke Health Care och Essunga kommun. På den här sidan hittar du ett urval av de uppdrag vi har och har haft.

01

Upplev Italien

Upplev Italien är ett reseföretag som arrangerar resor till, ja just precis, Italien. Resorna är något utöver det vanliga, så om du längtar till Italien kan vi varmt rekommendera att du reser med dem. Under de senaste åren har vi hjälpt bolaget med marknadsföring. I höst utökar vi samarbetet genom att åka med på ett par resor för att jobba med bolagets innehåll i sociala medier. Det ser vi fram emot!

02

Västerviks kommun

Västerviks kommun ligger i Kalmar län, och i kommunen bor cirka 37 000 invånare. Kommunen är bland annat känd för Tjust skärgård som består av närmare 5000 öar, kobbar och skär. Vi har hjälp kommunrevisionen  med att utveckla sin kommunikation med omvärlden. Tillsammans med ett par av de förtroendevalda revisorerna har vi tagit fram en grund för det fortsatta arbetet med kommunikation. Ett fantastiskt roligt och viktigt uppdrag!

03

Essunga kommun

Essunga kommun ligger i Västra Götalands län. Det är en av landets mindre kommuner med cirka 5600 invånare. Kommunen är bland annat känd för Nossebro marknad. Vi började samarbetet med en frukostföreläsning om klarspråk vilken resulterade i en fortsättning i form av en klarspråkskurs för kommunens webbredaktörer. Essunga är en väldigt trevlig kommun som vi gärna kommer tillbaka till!

04

Sveriges Kommuner och Regioner

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) är en medlems- och arbetsgivarorganisation vars uppgift är att stödja och bidra till att utveckla kommuners och regioners verksamhet. Vårt uppdrag var att, i samarbete med SKR,  ta fram en skrift om kommunikation kopplat till kommunal revision. En mycket viktig skrift för landets förtroendevalda revisorer som vi hoppas bidrar till att kommunikation blir en central fråga för kommunal revision.

05

Mölnlycke Health Care

Mölnlycke Health Care är en leverantör av medicinska lösningar. Vårt uppdrag var att hålla en kurs i presentationsteknik för cirka 20 produktspecialister tillika säljare. Kursen gav deltagarna den teoretiska basen som krävs samt enkla, konkreta och tidseffektiva råd – både när det gäller planering och genomförande av en presentation. Det var ett härligt och intresserat gäng!

Vill du ha hjälp?
Ring, messa, mejla

Om du är intresserad av att få ut mesta möjliga av er kommunikation – utifrån era förutsättningar – hör av dig. Du kommer inte att ångra det!